vineri, 17 august 2012

SEMIPRETIOASE - ONIX








Set comandat - indisponibil

SEMIPRETIOASE - CHRYSOCOLLA ( "GREEN FAIRY")







 Set "Green Fairy" - chrysocolla, sarma Gilt ( sarma placata cu argint, pigmentata in nuanta aurului ) - contine bratara reglabila, cercei, inel reglabil si accesoriu par. Set lucrat la comanda - indisponibil.

duminică, 12 august 2012

SEMIPRETIOASE - AMETIST ( "VIOLET")







         Dupa ce am lucrat cu aceasta piatra minunata, atat prin nuantele superbe, cat si prin puterea cristalului - m-am trezit cu o puternica stare de bine, de liniste, de calm...stare pe care nu prea o poti descrie in cuvinte...
Setul "VIOLET" contine bratara ( in aceasta varianta - cca 22 cm ...am fost "certata" ca fac bratarile prea mici :)), dar poate fi micsorata prin schimbarea sistemului de inchidere), cercei - cca 4,5 cm lungime ( inclusiv tortitele - argint 925), pandantiv - cca 4 cm lungime, inel reglabil.


[...] "Proprietati
Este o piatra a spiritualitatii si a succesului in afaceri.
Protejeaza impotriva gandurilor negative, impotriva magiei negre, impotriva gandurilor malefice, blestemelor, atacurilor psihice, pericolelor, spiritelor rele, impotriva tradarii si deceptiilor. Foarte puternic rol protector pentru cei care nu se simt in siguranta sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole. (Se spune ca daca un rau voitor face ceva impotriva purtatorului acestei pietre, ametistul isi schimba culoarea si avertizeaza asupra pericolului).
Stimuleaza si amplifica capacitatile intelectuale si spirituale ale omului, calitatile psihice, curajul, deschiderea spirituala, sentimentul de multumire, intuitia, bunul simt, capacitatile extrasenzoriale, increderea de sine, respectul pentru propria persoana, farmecul personal, concentrarea, munca sustinuta, capacitatile spirituale.
Confera si aduce putere, stabilitate, rezistenta, pace, buna judecata, pace interioara, vise, calm, dragoste, fericire, prietenie, protectie, idei noi, o directie in momente de deruta, stabilitate financiara, prestigiu si recunoastere.
Reduce furia, nerabdarea, cosmarurile, stressul, agitatia, depresia, tristetea, disperarea, lipsa de comunicare.
Ajuta la canalizarea energiilor, la renuntarea la vicii, la temperarea obsesiilor sau dependentelor (ajuta dependentii de tutun, mancare, alcool, sex sa renunte la acestea, daca este programat special pentru acest scop), la realizare profesionala, succes in cariera, la obtinerea unei suprematii in fata sexului opus.
Bun pentru meditatie, rugaciune, post si pentru regresii in vietile anterioare.
Alte calitati: purifica, linisteste, transforma energiile inferioare in energii superioare, transforma energia negativa in energie pozitiva, are efect de calmare sau detensionare in perioade de durere, echilibreaza karma, pune in legatura cu divinitatea si latura spirituala a fiecaruia, trebuie purtat mai ales de credinciosi sau cei care doresc sa-si amplifice credinta religioasa si divina, la atingerea unor niveluri inalte de spiritualitate, la iluminarea spirituala, la intelegerea etapelor de transformare in viata omului, precum moartea sau nasterea, pierderea cuiva drag; asezat sub perna, ajuta in caz de insomnie. Face distinctia intre realitate si iluzie.



Sanatate: Ajuta la vindecare, absoarbe durerea in piatra, protejeaza sanatatea.
Benefic in caz de insomnie, dureri de cap, benefic pentru ochi, par, stomac, sistemul nervos central, sistemul digestiv, sistemul endocrin.
Echilibreaza glicemia, comportamentele deplasate: cleptomanie, alcoolism, dependente periculoase, vicii.
Are efect sedativ, confera un somn linistit (se spune ca are calitatea de a reduce sforaitul).
Bun in caz de diabet, convulsii, nevralgii, dureri de cap, alergii, acnee, migrene, dureri de spate, mahmureala, probleme ginecologice.
Ajuta la regenerarea tesuturilor."[...]

unde gasiti si mai multe informatii!

SEMIPRETIOASE - JAD


O pereche de cercelusi din jad, sarma placata cu argint, tratata impotriva oxidarii si tortite din argint 925. Sunt mult mai dragalasi in realitate ( aici sunt fotografiati de aproape pentru detalii). Fac casa buna cu bratara

SILVER EGYPTIAN COIL BRACELET!


La cerere, 'aceeasi Marie cu alta palarie'! - bratara realizata din sarma placata cu argint, tratata impotriva oxidarii. Se poate asorta cu o pereche de cercelusi in ton ( tortite argint 925).

SEMIPRETIOASE - COMPLETARE SET "COPPER MOON"


O pereche dragalasa de cercei ( tortite lucrate manual din aceeasi sarma de cupru tratata impotriva oxidarii) ce vine in completarea setului "COPPER MOON".

vineri, 10 august 2012

FLOAREA SOARELUI ( LUT POLIMERIC )


Set "Floarea soarelui" - colier, cercei ( baza cu surub,  floarea are 1 cm diametru), inel ( cca 2 cm diametru ), ace de par. Set lucrat la comanda. Indisponibil

luni, 6 august 2012

EGYPTIAN COIL BRACELET





        Mi-am propus sa incerc acest model de bratara de cand am inceput sa lucrez cu sarma. Iata ca i-a venit si randul. Imi place la nebunie cum se aseaza pe mana, este deosebit de usoara si de finuta. Realizata manual din sarma GILT ( sarma de cupru placata cu argint, pigmentata in nuanta aurului si emailata). Tutoriale se gasesc din plin la o simpla cautare pe google, dar trebuie adaptate in functie de cat vrei sa fie de mari spiralele sau cat de finuta vrei sa fie bratara ( grosimea sarmei ). Bineinteles, se poate face si din sarma argintata sau de cupru.
        Sper sa va placa!

SEMIPRETIOASE - GOLDSTONE ( NISIPURI MISCATOARE !)







Set bratara, cercei si inel reglabil - "NISIPURI MISCATOARE" - UNICAT

Realizate manual din sarma GILT ( sarma de cupru placata cu argint, pigmentata in nuanta aurului si emailata) si pietre dreptunghiulare de goldstone 9/15 mm. Lungime totala bratara -cca 21 cm, lungime cercei - 3,5 cm ( inclusiv tortitele ). Inelul este reglabil