luni, 11 iunie 2012

SEMIPRETIOASE - HOWLIT




Bratara si cercei- howlit oval de 30/40 mm, respectiv de 12,5/9 mm (cercei), sarma placata cu argint tratata impotriva oxidarii, tortite placate cu argint ---45 lei
Separat - 33 lei bratara, 12 lei cerceii

[...] "Proprietati
Este folosit pentru ameliorarea aciditatii la stomac, tratand gastrita. Influenteaza asimilarea calciului in organism precum si transferul proteinelor, ajuta la intarirea unghiilor, incheieturilor mainilor si picioarelor si a dintilor. Un alt al acestui cristal este acela ca regleaza somnul si alunga cosmarurile.
In plan spiritual ajuta comunicarea si ajuta cuplurile sa se regaseasca discutand liber si deschis, energiile creatoare amplificand spiritul de observatie.
In cristaloterapie howlitul se utilizeaza pentru tratarea si ameliorarea durerilor provocate de aciditatea marita a stomacului. Accelereaza transferul de proteine in corp. Intareste nivelul de calciu in oase, incheieturi, unghii si dinti.
Este o piatra a artistilor si a progresului.
Asigura protectie pentru minte si procesele mentale, protejeaza relatiile si absoarbe energiile negative din jur.
Recomandat celor care vad lucrurile doar in alb si negru sau care iau totul prea in serios.
Ajuta la organizarea prioritatilor personale si la atingerea telurilor, la intrarea in contact cu ghizii spirituali.
Stimuleaza exprimarea emotionala si artistica, ratiunea, spiritul de observatie, discernamantul, concentrarea, rabdarea, diplomatie, memoria, comunicarea, amplifica devotamentul si mareste inspiratia, creativitatea, simtul artistic.
Elimina durerea, stresul, teama, furia.
Scade spiritul critic, egoismul, incapatanarea, impolitetea, ezitarea.
Aaduce si confera intelepciune, agilitate, flexibilitate, maleabilitate, liniste unei minti hiperactive, echilibru emotional, somn, pace, odihna, calm, confera frumusete, protectie, energie, comunicativitate, ratiune, spirit de observatie, satisfactie, toleranta.
Este bun pentru persoane cu preocupari artistice, la orice inceput de drum (activitate sau actiune noua, in luarea de decizii corecte), acte de decizie importante, persoane care lucreaza in domenii intelectuale in care e nevoie de discernamant, spirit de observatie, atentie, decizie, comunicare.


Sanatate: scade stresul si durerea, purifica sangele, benefic pentru dinti, oase, tesuturi delicate, confera energie si vitalitate, reduce tensiunea musculara, echilibreaza nivelul calcemiei, scade insomnia." [...]

unde gasiti si mai multe informatii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu