luni, 11 iunie 2012

SEMIPRETIOASE - TURCOAZ




Set bratara si cercei - turcoaz , sarma placata cu argint tratata impotriva oxidarii, tortite argint 925 - 60 lei

[...] "Proprietati
Are puternic rol protector impotriva oricaror pericole si riscuri, impotriva accidentelor si violentei (jaf, furt, atac), impotriva oricaror energii negative, si impotriva oricaror agresiuni psihice si fizice (deochi, blesteme, farmece, magie, ganduri negative etc).
Fereste de boala (bun de tinut in palma cand sunteti bolnav), de otrava, venin, muscaturi de animale periculoase, de cazaturi (buni pentru copii, batrani, persoane care lucreaza la inaltime), de teama de intuneric (buni pentru copii).
Atrage protectia si binecuvantarea divina (bun pentru meditatie, rugaciune, post).
Ajuta la inceperea noilor proiecte, gasirea unei iesiri dintr-un impas, organizarea si eficientizarea timpului, estimarea corecta a timpului, mentinerea si consolidarea relatiilor.
Amplifica creativitatea, curajul, comunicativitatea, spiritualitatea, eficacitatea, capacitatea de a folosi mai bine timpul, starea de bine.
Reduce mania, inversunarea, tensiunea, incrancenarea, rigiditatea, stresul timpului.
Aduce noroc, succes financiar, prosperitate, bunavointa, calm, liniste sufleteasca si echilibru emotional, prietenie si loialitate, comunicare si intelegere, bucurie de a ne trai viata, vindecare si sanatate.
Este un talisman de protectie si putere
Sanatate Are unul din cele mai puternice efecte curative, mareste ritmul de vindecare dupa boala, tonifica si intareste organismul, confera longevitate, ajuta la detoxifiere (de alcool, de medicamente, de toxine, de poluare, de radiatii), are efect anti-inflamator, bun pentru hiper-tensivi (echilibreaza tensiunea), ajuta la regenerarea tesuturilor (bun in caz de arsuri, boli, operatie), scade durerile si crampele, benefic pentru sistemul circulator, sistemul muscular, sistemul imunitar, sistemul respirator, ochi, nas, plamani, articulatii, tendoane, ligamente, sange, gat, piele, timus, plamani, nervi, inima, stomac, aparatul reproducator feminin, benefic in caz de tulburari sexuale feminine, infertilitate, astm, inflamatii articulare, dureri de cap, febra, migrene, cataracta, intoxicare, stress, anorexie, probleme oculare (oftalmologice) si dentare."[...]

Recomandarile zodiacale ale pietrei
Turcoazul este specifica zodiilor: Taur, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti.
Protejeaza nativii din zodiile: Sagetator.
MATERIALUL ESTE PRELUAT DE PE SITE-UL : http://www.pietresemipretioase.info/tag/proprietati-turcoaz/
unde gasiti si mai multe informatii!



Un comentariu: